Leyla Celik

Jag heter Leyla Celik och startade år 2016 Avestakliniken med målet att bli Dalarnas ledande klinik för hälso- och skönhetsbehandlingar. Idéen till verksamheten fick jag när jag upptäckte brist på kliniker som erbjuder ett bredare urval av kvalitetsfyllda behandlingar som permanet hårborttagning, cellulitbehandling, Microneedling, Tandblekning m.m. I utvecklandet av min verksamhet har det varit viktigt att erbjuda mina kunder en plats där de kan känna sig trygga och återvända till.

Är du intresserad av veta mer om vad Avestakliniken kan erbjuda dig? Boka en tid för en kostnadsfri och personlig konsultation!

Jag är utbildad på samtliga maskiner vi har här på salongen. Jag har valt ge mina kunder möjligheten till gratis konsultation för att jag ska kunna ge er tillräckligt med information för att ni ska känna att ni är i trygga händer.Där vi tillsammans kan disskutera om dina förväntningar och se efter vad du har för föruttsättningar till att få det bästa möjliga resultatet.

Kliniken