Leyla Celik

Jag heter Leyla Celik och startade år 2016 Avestakliniken med målet att bli Dalarnas ledande klinik för hälso- och skönhetsbehandlingar. Idéen till verksamheten fick jag när jag upptäckte brist på kliniker som erbjuder ett bredare urval av kvalitetsfyllda behandlingar som permanet hårborttagning, cellulitbehandling, Microneedling, Tandblekning m.m. I utvecklandet av min verksamhet har det varit viktigt att erbjuda mina kunder en plats där de kan känna sig trygga och återvända till.

Är du intresserad av veta mer om vad Avestakliniken kan erbjuda dig? Boka en tid för en kostnadsfri och personlig konsultation!

Jag är utbildad på samtliga maskiner vi har här på salongen. Jag har valt ge mina kunder möjligheten till gratis konsultation för att jag ska kunna ge er tillräckligt med information för att ni ska känna att ni är i trygga händer.Där vi tillsammans kan disskutera om dina förväntningar och se efter vad du har för föruttsättningar till att få det bästa möjliga resultatet.

Amir Makanvand

ST-Läkare i Allmänmedicin, Konsultläkare samt Estetisk läkare inom trådlyft med Certifiering som Master filler- och botoxbehandlare

Angelica Bivesjö

Mitt namn är Angelica Bivesjö och jag är 20 år gammal. Jag har jobbat på Avesta Kliniken sen Januari 2017, jag är utbildad nagelterapeut och fransstylist. Jag jobbar ständigt med att få dig som kund nöjd, genom att utföra en nagelförlängning/förstärkning samt fransförlängning som passar just dig. Hos mig har du även möjlighet att boka en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans ser över möjligheten till bästa resultat för just din behandling.

Melda Darwish

Mitt namn är Melda Darwish och jobbar på Avestakliniken.
Jag är utbildad och diplomerad i lashlift, BB glow skin, microneedling mm. Det är oftast mig ni kommer att träffa i receptionen och få svar på era frågor gällande våra behandlingar. Hos mig har ni även möjlighet att få en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går genom era önskemål för bästa resultat.
Mitt största fokus är att du som kund ska lämna känna dig trygg och nöjd efter ditt besök hos oss på Avestakliniken.

Kliniken