skip to Main Content

Är ni trötta på att ständigt ta på er mascara och det eviga jobbet att få bort det varje kväll? Är det svårt att få till den önskade fylligheten utan att det ser klumpigt ut? Eller har du svårt att få till den där vackar uppåtböjen på fransarna som håller hela dagen? Ni kanske har problem med att ögonen rinner och så också mascaran? Nu kan ni äntligen lägga mascaran åt sidan och få de där fina fransarna utan att lägga en ända minut på dem!

Jag är diplomerad fransstylist och har flera års erfarenhet. Mitt största fokus är att göra dig som kund nöjd samt ge dig ett proffsigt, och vägjort resultat.
En fransförlängning som görs på rätt sätt med rätt material skadar inte dina naturliga fransar. En bra fransförlängning bör inte kännas alls. Det är givitvis vad vi på Avestaklinken erbjuder. En fransförlängning passar för alla människor i alla åldrar, oavsett som du vill ha ett väldigt naturligt resultat eller ett resultat som mer efterliknar lösögonfransar. Det finns olika böjar, tjocklekar och längder, vilket gör det möjligt att få fram olika resultat.

Nu erbjuder vi även flatlashes!

BEHANDLINGEN

Ett nyset tar ca 2,5h och du kommer få ligga med slutna ögon under hela behandlingen. När en fransförlängning görs märker du inte av det speciellt mycket som kund, många somnar faktiskt. Frans för frans, applicerar jag mellan 70-100 fransar på vardera öga, lite beroende på hur många natruliga fransar du har.

Fransarna är gjorda av syntet av hygieniska skäl och de fästs en och en på en av dina naturliga fransar. Med rätt vald längd och tjocklek på fransen hindrar den alltså inte din naturliga frans att växa som den ska. Har du tunnare och kortare fransar kommer jag rekomendera att inte använda för tjocka och för långa. Men om man har väldigt tjocka och långa fransar naturligt går det att välja desto tjockare och längre fransar. Limmet som används är speciellt tillverkat för fransförlängningar och är av mycket hög kvalite. Det är självklart godkänt enligt EU-standard.

ATT TÄNKA PÅ

För att behålla ett fylligt och jämt resultat bör du komma och fylla på dina fransar, vanligtvis efter 3-4 veckor. Då finns det två olika behandligstider att välja mellan beroende på hur dina naturliga fransars tillväxtcykel ser ut och hur snabbt du byter ut dina egna fransar. Vi kommer tillsamans diskutera fram vad som passar dig bäst. Du själv påverkar också mycket hur länge dina fransar sitter beroende på hur du tar hand om dem. Vi kommer grundligt gå igenom vad du bör tänka på vid ditt besök. Men bland det viktigaste är att du inte anväder produkter med olja i runt ögonen, gäller lika väl rengöringar, cremer som makeup. Därför bör du aldrig använda vattenfast smink då det är omöjligt att få bort utan att använda någon produkt som innehåller något slag av lösningsmedel. Det är också viktigt att du fortsätter göra rent dina ögon och fransar ordentligt samt borstar dem enligt instruktioner, både morgon och kväll.

Back To Top